Bedrijfswagens
Zijm Reviews Derks Bemmel neemt twee Caddy’s in ontvangst.

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Derks Bemmel neemt twee Caddy’s in ontvangst.

Wij wensen Derks Bemmel heel veel veilige kilometers toe met deze twee Volkswagens Caddy.

P.A.M. Derks b.v. is een onderneming met 35 medewerkers en een historie van ruim 95 jaar. Ooit begonnen met 1 auto is de onderneming vandaag de dag een modern bedrijf met ruim 40 vrachtwagens en een uitgebreid grondverzet machinepark. Kwaliteit en efficiency zijn de sleutel begrippen in onze sector, wij weten dat al jaren, daarom rijden wij uitsluitend met jong gespecialiseerd materieel bemand door ervaren vakmensen.

Ook de planning en logistieke begeleiding zijn wezenlijk voor een efficiënt vervoer van de lading. Zo werken wij standaard volgens de huidige ISO normen en al onze auto’s zijn uitgerust met boordcomputers voorzien van tracking, tracing en GPS navigatie.

Ritopdrachten worden vanuit het Transport Management Systeem welke op onze server draait rechtstreeks verzonden naar de boordcomputers.Na afronding van elke actie ontvangen wij zonder tussenkomst alle relevante data realtime retour op onze server.

Karstraat 21-23
6681 LA Bemmel

Postbus 23
6680 AA Bemmel
T 0481-461298
F 0481-464670
I info@derksbemmel.nl
www.derksbemmel.nl

Volkswagen Caddy

Rijklaar vanaf € 13.150,-

De Caddy Dagelijks doen zich situaties voor die om een snelle, maar altijd professionele oplossing vragen. Met de Caddy Gesloten bestelwagen en de Caddy Maxi…

Meer informatie 2