Bedrijfswagens
Zijm Reviews Jaarsma Schilders kiest weer voor een Caddy van Zijm Bedrijfswagens

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Jaarsma Schilders kiest weer voor een Caddy van Zijm Bedrijfswagens

Wij wensen meneer Jaarsma weer heel veel veilige kilometers toe!

Schildersbedrijf Jaarsma Schilders
Bij Jaarsma Schilders staat de klant altijd centraal: particulieren én bedrijven. Met een ervaring van liefst drie generaties kan de opdrachtgever er altijd blindelings vanuit gaan dat Jaarsma Schilders synoniem is voor vakmanschap.

Jaarsma Schilders onderscheidt zich dan ook in haar werkgebied als een gedegen kwaliteitsbedrijf. Zowel op de zakelijke als de particuliere markt in Arnhem, Nijmegen, Elst, Huissen, Velp en Oosterbeek geniet het schildersbedrijf een uitstekende reputatie.

Zoals dat van een vakbekwaam schildersbedrijf mag worden verwacht, wordt altijd eerst een offerte gemaakt. Na overeenstemming verricht Jaarsma Schilders het volledige schilderwerk (waaronder reinigen, schuren, gronden en aflakken).

Onder de opdrachtgevers van Jaarsma Schilders zijn particulieren, bedrijven, aannemers, verenigingen van eigenaren, gemeenten, architecten, instellingen, overheidsinstanties, scholen, stichtingen, vastgoedbeheerders en woningbouwcorporaties.

Volkswagen Caddy

Rijklaar vanaf € 13.150,-

De Caddy Dagelijks doen zich situaties voor die om een snelle, maar altijd professionele oplossing vragen. Met de Caddy Gesloten bestelwagen en de Caddy Maxi…

Meer informatie Offerte aanvragen