0

Geen producten in je winkelmand.

Kempkes neemt wederom een “Kempkes” Transporter in ontvangst.

Deze speciale Transporter is door Kempkes Landmeten ontwikkeld voor zijn werknemers. Op deze manier kunnen de Landmeters effectief en efficient werken.

Kempkes Landmeten is letterlijk ontstaan in de praktijk. Eigenaar Rob Kempkes was bij oprichting in 1998 als landmeter en operator actief door heel Nederland. De diversiteit in zowel opdrachten als opdrachtgevers bracht hem in aanraking met zowel de vraagkant als de aanbodkant. Er bleek en blijkt nog steeds grote behoefte aan een landmeetkundig bureau dat creatieve oplossingen kan bieden voor meer complexere vraagstukken, tegen aantrekkelijke tarieven.

Samenwerken
En precies daar ligt de kracht van Kempkes: samen met de opdrachtgever de vraag achter de vraag doorgronden en de factoren die iets tot een lastig project maken in beeld brengen. Met oplossingen komen door techniek of specialismen zo in te zetten dat meten wel lukt. Door hard- en software, open, eigen en nieuw ingewonnen data te koppelen en daarmee de perfecte voorbereiding op de uitvoering kunnen bieden. Kempkes onderscheidt zich daarmee op betrouwbaarheid, transparantie in data en in het bieden van meerwaarde door mee te denken en te ontzorgen.

Visitekaartje
Kempkes staat voor meetbare kwaliteit. Te verklaren vanuit ons vak – landmeten: meetbaar maken. Maar ook vanuit onze toepassingen: kwalitatief hoogwaardige eigen, open en nieuw in te winnen data toepasbaar maken.

Toekomst
Niet voor niets is Kempkes partner van Arcadis en werken we al jaren succesvol voor het Kadaster en Rijkswaterstaat. Blijven opdrachtgevers terugkomen en hun ervaringen met ons delen. Samen bieden we een antwoord op de toekomst in de geo-informatica. De nieuwste technieken helpen ons bij het daadwerkelijk realiseren van door ons geboden oplossingen.

http://landmeten.nl/

Volkswagen Transporter

Rijklaar vanaf € 19.400,-

De Volkswagen Transporter 70 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter gesloten bestelwagen. Een bestelbus die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. Daar is…

Meer informatie Offerte aanvragen