0

Geen producten in je winkelmand.

Kranenburg.tv kiest weer voor een Volkswagen Bedrijfswagens

Wij wensen de firma weer heel veel veilige kilometers toe!

Bij Kranenburg.tv staat alles in het teken van klantvriendelijkheid. U kunt bij ons in de winkel in Zevenaar op uw gemak de nieuwste producten bekijken en vergelijken. Wij voorzien u graag van deskundig advies op maat. Daarnaast kunt u van ons de beste service verwachten, vertrouwd dichtbij!

Eigen servicedienst voor reparatie en ondersteuning
Plotsklaps uw wasmachine kapot, en dan? Onze eigen servicedienst komt zo snel mogelijk bij u langs. De reparatie van bijvoorbeeld uw wasmachine, TV of inbouwapparatuur wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Maak nu telefonisch een afspraak voor uw reparatie:

Telefoon: 0316 – 847633

INBOUW VAN WITGOED, AUDIO EN MEER
Is uw oude inbouwapparatuur kapot en wilt u deze vervangen? Wij hebben de oplossing voor u: de Kranenburg.tv inbouwservice. Wij helpen u graag met het juiste advies in uw situatie en zorgen er voor dat u optimaal kunt genieten van uw aankopen. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het aansluiten en installeren van ieder nieuw apparaat. Het inbouwen van apparatuur is maatwerk daarom maken wij vooraf een offerte op maat. Wij willen niet dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

BEZORGSERVICE
Heeft u een nieuwe wasmachine of televisie bij ons gekocht dan brengt onze bezorgservice uw aankoop netjes thuis. In overleg vinden we altijd een moment wanneer het leveren van het apparaat voor u het beste uitkomt. Wanneer u vooraf aangeeft dat uw oude apparaat afgevoerd dient te worden, nemen wij deze gewoon voor u mee terug.

Tevens kunt u met ons extra afspraken maken over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of op zaterdag. Net als de verpakkingsmaterialen van uw nieuwe apparaat. Zo weet u zeker dat u straks optimaal kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

Wij leveren en installeren al u electronica in o.a.

Volkswagen Caddy

Rijklaar vanaf € 13.850,-

De Caddy Dagelijks doen zich situaties voor die om een snelle, maar altijd professionele oplossing vragen. Met de Caddy Gesloten bestelwagen en de Caddy Maxi…

Meer informatie Offerte aanvragen