0

Geen producten in je winkelmand.

LM Consultancy neemt eerste Transporter in ontvangst

Wij wensen Lost Minute alvast veel veilig kilometers toe met deze eerste Transporter!

Lost Minute

LM Consultancy BV handelend onder de naam Lost Minute is een specialist in het detacheren en uitzenden van personeel, met name op het gebied van Telecom, Infra en Techniek.

Als groep hebben wij ruim 1500 medewerkers gedetacheerd in het binnen en buitenland. Los van het detacheren en uitzenden, neemt Lost Minute ook complete projecten aan in onderaanneming.

Lost Minute kijkt naast aanwezige kennis en vaardigheden ook naar de persoonlijke aspecten van onze Professionals. Deze combinatie kenmerkt onze manier van werken en daar doe jij -of je nou kandidaat of opdrachtgever bent- je voordeel mee! Lost Minute onderscheidt zich als bedrijf door een eigen, klantgerichte aanpak, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. De samenwerking berust op partnership, zodat Lost Minute een maximale prestatie kan garanderen voor elke opdrachtgever.

Tevens biedt Lost Minute u een volwaardig partnership aan bij het realiseren van uw capaciteit tekort en het pay-rollen van uw vast of tijdelijk personeel. Lost Minute luistert naar uw wensen en ambities en tracht dan ook altijd de juiste persoon en het juiste bedrijf bij elkaar te brengen.

Snelheid, eerlijkheid en wederzijds vertrouwen zijn kernwoorden die passend zijn voor onze dienstverlening. Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid zijn kernwoorden die passend zijn voor onze professionals.

Lost Minute is Bovib gecertificeerd en officieel broker voor het bemiddelen van ZZP-ers.
Dit hebben wij ondergebracht in onze dochteronderneming LM Flex BV.

LM Flex BV neemt het volledige ZZP inhuur proces in combinatie met de factuurstroom voor haar opdrachtgevers uit handen. LM Flex BV werkt uitsluitend met een goedgekeurde modelovereenkomst middels tussenkomst.

Lost Minute is ABU volgend, NEN 4400-1, VCA*, VCU en Bovib gecertificeerd!
Tevens is Lost Minute een ECABO erkend leerbedrijf.

Volkswagen Transporter

Rijklaar vanaf € 19.200,-

De Volkswagen Transporter 70 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter gesloten bestelwagen. Een bestelbus die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. Daar is…

Meer informatie Offerte aanvragen