0

Geen producten in je winkelmand.

Nieuwe Volkswagen Transporter voor Vestas

Wij danken Vestas weer voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen de mannen weer heel veel veilige kilometers toe!

Vestas de nr 1 in windenergie kiest voor de nr1 in bedrijfswagens
Vestas – No.1 in Modern Energy. Windenergie is een nieuwe, schone energiebron. Het is snel te implementeren en biedt de energie onafhankelijkheid, die door enkele ’s werelds grootste en snelst groeiende economieën gevraagd wordt. Daarom noemt Vestas windenergie ‘Modern Energy’.
Met 23 procent marktaandeel is Vestas de wereldleider in het leveren van Modern Energy. Vestas heeft al meer dan 35.000 windturbines geïnstalleerd in 63 landen en op vijf continenten en zij installeert iedere 5 uur een nieuwe turbine. Vestas’ turbines genereren meer dan 50 miljoen MWh per jaar of voldoende energie om miljoenen huishoudens te kunnen voorzien. In de afgelopen 25 jaar heeft Vestas de opbrengst van haar turbines 100-voudig vergroot en zij is nog steeds de effectiviteit van de turbines aan het verbeteren. Daarom is Vestas No.1 in Modern Energy.

Volkswagen Transporter

Rijklaar vanaf € 19.400,-

De Volkswagen Transporter 70 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter gesloten bestelwagen. Een bestelbus die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. Daar is…

Meer informatie Offerte aanvragen