Bedrijfswagens
Zijm Reviews Rebo reclame kiest voor Zijm Bedrijfswagens

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Rebo reclame kiest voor Zijm Bedrijfswagens

Wij wensen Don en zijn team heel veel veilige kilometers toe met deze Caddy Maxi.

Rebo Reclame is in 1989 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een creatief sign bedrijf. We hebben een eigen studio, een diversiteit aan plotters, printers en laminators en ons ervaren en zeer kundige team van signmakers is altijd enthousiast.

ONTWERP

Éen van de belangrijkste speerpunten van Rebo is onze creativiteit. Elk project, groot of klein, begint bij het bedenken en ontwerpen van de uitvoering. Onderscheidend in vorm of beeld, of in technische zin. Als bureau hebben we hoog in het vaandel dat we de klant proberen te verrassen.
Zo ontwerpen we logo’s en huisstijlen, leggen we de gebruikte kleuren vast voor folies, bijbehorend drukwerk of andere uitingen. Huisstijlbewaking noemen we dat.

PROJECTMANAGEMENT

Na goedkeuring van het ontwerp gaan we over tot uitvoering. Dat houdt in het inkopen van de folies, plaatmaterialen en andere producten. We plotten en/of printen zelf het vinyl/papier/bannermateriaal. Er wordt zorgvuldig met leveranciers afgestemd om de materialen op tijd geleverd te krijgen en om de uiteindelijke gewenste levertijd te halen. En dat vergt ervaring in planning, coördinatie en aansturing van de signmakers.

PRODUCTIE

Nadat een opdracht is ontworpen en ingepland, gaan we daadwerkelijk over tot productie. Dat is het snijden van folies, het printen en lamineren van vinyl, het voorbereiden van montages-al dan niet op locatie of in onze hal-, en ander voorbereidende werkzaam-heden. Een goede voorbereiding en efficiency zijn hierbij de sleutelwoorden. Door deze professionele aanpak krijgt de klant krijgt het vertrouwen in een perfect resultaat en in onze organisatie

UITVOERING/MONTAGE

Als de voorbereiding van de onderdelen gereed is, gaan we over naar de montage. In onze hal hebben we alles zo goed mogelijk voorbereid, zodat de montagetijd op locatie mini-maal is. Een goede samenwerking en afstemming binnen ons team is hiervoor essentieel. Of het nu gaat om een autobelettering of een gevelreclame op 16 meter hoogte. Onze ervaren monteurs gaan zelfstandig te werk en zorgen voor een perfecte montage.

Adres: Industriestraat 4, 6851 EM Huissen
Tel: 026 325 01 99

info@reboreclame.nl

Volkswagen Caddy

Rijklaar vanaf € 13.150,-

De Caddy Dagelijks doen zich situaties voor die om een snelle, maar altijd professionele oplossing vragen. Met de Caddy Gesloten bestelwagen en de Caddy Maxi…

Meer informatie Offerte aanvragen