0

Geen producten in je winkelmand.

Renao kiest voor een Caddy vna Zijm Bedrijfswagens

Wij wensen jullie weer heel veel veilige kilometers toe!

Ervaar Shared Dining met uw geliefde of zakenrelaties

enao haakt in op de vele manieren van dineren, als gast krijg je direct bij binnenkomst het gevoel speciaal te zijn. Restaurant Renao wil de ervaring van Shared Dining waarbij je mensen dichterbij elkaar brengt door ze gezamenlijk te laten proeven en te delen van de moderne Aziatische Cuisine versterken.

Met allerlei kleine gerechten het zogenaamde “fingerfood” krijgen de gasten de gelegenheid om de vele diverse smaaksensaties te ervaren. Natuurlijk heeft men bij een gezamenlijk diner altijd wel een voorkeur voor wat smaakvol is en waar men nog geen ervaring mee heeft. Soms moet men een drempel over om nieuwe gerechtjes te proeven, juist omdat men zich in een vertrouwd gezelschap bevindt gaat men de uitdaging aan en komen er verrassende smaken voorbij die een nog bredere wereld opent van de Aziatisch keuken.

Wij hopen dan ook dat onze gasten genieten van de vele kleine intens heerlijke gerechtjes en tijdens het diner nieuwe en bestaande relaties versterken, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Wist u dat…
– ruim 90% van alle gerechten bij Renao glutenvrij is?
– op dessert na, alles lactose-vrij is?

Volkswagen Caddy

Rijklaar vanaf € 13.850,-

De Caddy Dagelijks doen zich situaties voor die om een snelle, maar altijd professionele oplossing vragen. Met de Caddy Gesloten bestelwagen en de Caddy Maxi…

Meer informatie Offerte aanvragen