Bedrijfswagens
Zijm Reviews SMB van Londen kiest weer voor en Volkswagen Caddy van Zijm Bedrijfswagens

Hulp nodig bij de bestelling? Bel onze experts!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

SMB van Londen kiest weer voor en Volkswagen Caddy van Zijm Bedrijfswagens

Wij wensen de mannen weer heel veel veilige kilometers toe!


Schoonmaak in regio Arnhem?
Schoonmaak als geen ander: dát is Schoonmaakbedrijf Van Londen. Uw kantoorruimte of bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming, dat snappen wij maar al te goed. Het is daarom van groot belang dat het een nette, frisse en vooral aangename uitstraling heeft. Onze jarenlange ervaring in combinatie met puur vakmanschap maakt dat Van Londen de beste keus is op het gebied van schoonmaakwerk in de regio Arnhem.

‘Een opgeruimde werkplek zorgt voor een opgeruimde geest’, is een veelgehoorde kreet in het bedrijfsleven. Onze medewerkers hebben er een kunst van gemaakt om uw kantoor keer op keer optimaal schoon te maken zodat u en uw medewerkers verzekerd zijn van een hygiënische, verzorgde werkplek. Tientallen klanten in onder andere de zorg- en welzijnssector, de horeca, het midden- en kleinbedrijf en de bouwwereld zijn u voorgegaan. U kunt er dus van op aan dat wij ook uw kantoorruimte of bedrijfspand tot in de puntjes kunnen schoonmaken.Schoonmaakwerk van hoge kwaliteit
Zoals gezegd verzorgen wij de schoonmaak van uw kantoorruimte of bedrijfspand in regio Arnhem als geen ander. Dit houdt in dat wij alleen werken schoonmaakproducten van hoge kwaliteit en worden onze medewerkers intern opgeleid zodat zij garant staan voor de hoge kwaliteit waar Schoonmaakbedrijf Van Londen zo trots op is. De werkzaamheden worden nauwgezet volgens het overeengekomen werkprogramma uitgevoerd en steeds scherp door onze eigen mensen gecontroleerd. Deze werkwijze zorgt ervoor dat u weet waar u aan toe bent en de schoonmaakwerkzaamheden zorgeloos aan ons over kunt laten.