Bedrijfswagens
Home SEAT mobiliteitsgarantie
 • Geen producten in je winkelmand.

Image

SEAT mobiliteitsgarantie

  Wat is de mobiliteitsgarantie, download de brochure

  Maak een werkplaatsafspraak

  Pech onderweg?

  Vanaf de aflevering van je nieuwe SEAT kunt je gedurende een periode van 2 jaar, profiteren van de gratis SEAT Mobiliteitsservice. Die helpt je bij pech snel weer op weg, 24 uur per dag en in bijna heel Europa. Deze hulpverlening kost je niets.

  Sta je met pech of heb je een aanrijding gehad? Bel dan de Mobiliteitsservice. Ook in het buitenland.

  Neem contact op met het 24-uursservicenummer van SEAT:

  • In Nederland: 0800-0242500;
  • In het buitenland: +31 70 3145375.
  • Vul bij een aanrijding het Schadeformulier in
  • Private leaseklant met pech? Kijk dan hier.

  Zorg dat jouw Mobiliteitsservice geldig blijft
  Omdat SEAT vindt dat je ook na 2 jaar verzekerd moet kunnen zijn van SEAT Mobiliteitsservice, hoef je slechts aan één voorwaarde te voldoen: je laat het reguliere onderhoud van je SEAT binnen de voorgeschreven periode of het voorgeschreven aantal kilometers door de officiële SEAT Service Partner uitvoeren. Evenals de geadviseerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Zo ben je gegarandeerd van het optimaal functioneren van je SEAT, nu en in de toekomst.

  Bewaar je serviceboekje goed
  Na de grote beurt of de Long Life onderhoudsbeurt plaatst je SEAT-dealer een of meer stempels in het serviceboekje van je auto. Deze stempels zijn het bewijs dat aan de voorwaarden van de Mobiliteitsservice is voldaan. Houd je serviceboekje daarom altijd in de auto.

  Is je recht op gratis mobiliteitsservice verlopen?
  Dan is het laten uitvoeren van een grote beurt of een Long Life onderhoudsbeurt met bijbehorende reparatieadviezen bij de SEAT Service Partner voldoende om de Mobiliteitsservice opnieuw in te laten gaan.