Bedrijfswagens
Home ŠKODA mobiliteitsgarantie
 • Geen producten in je winkelmand.

Image

ŠKODA mobiliteitsgarantie

  Wat is de mobiliteitsgarantie, download de brochure

  Maak een werkplaatsafspraak

   

  Mobiliteitsgarantie

  Hulpverlening in Nederland en Europa

  Hulp bij pech

  Is uw ŠKODA geleverd na 1 januari 2000 en is deze volgens fabrieksvoorschriften onderhouden bij de officiële ŠKODA-dealer, dan behoudt u levenslang het recht op Mobiliteitsservice. De garantie houdt in dat je kosteloos wordt geholpen mocht je auto onverhoopt weigeren.
  Hulp nodig ? Bel 0800-0230024

   

  Image

  Mobiliteitsservice

  Met de mobiliteitsservice krijg je gratis pechhulp in Nederland en de rest van Europa. Mocht een directe reparatie ter plekke niet lukken dan schieten we je ook te hulp.

  Download de mobiliteitsbrochure

  Reparatie in het buitenland

  Wanneer je auto eenmaal bij de dealer staat, verlangt deze in de meeste gevallen een akkoord voor reparatie (handtekening). Houd daar rekening mee, aangezien de kans bestaat dat ze anders niet beginnen aan de reparatie en jij en de dealer onnodig lang op elkaar wachten.

  Garages voeren reparaties in de meeste gevallen niet ‘gratis’ uit, ook als je voertuig nog onder de fabrieksgarantie valt. Zij verlangen dat je direct betaalt en laten het aan jou over om de kosten later alsnog vergoed te krijgen. In dat geval moet je de kosten voorschieten en dien je bij thuiskomst in Nederland de kosten in bij je eigen ŠKODA-dealer. Vraag dus om een factuur. Je gerepareerde auto moet je zelf ophalen bij de ŠKODA-dealer.

  Hulpverlening als reparatie niet direct lukt

  Het kan gebeuren dat een reparatie ter plekke niet mogelijk is, en je auto naar de dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer moet worden vervoerd. Als dan blijkt dat reparatie binnen een redelijke termijn niet mogelijk is, dan bepalen we de beste oplossing:

  ✔ Een vervangende auto (maximaal 3 dagen) of
  ✔ Een hotelovernachting voor jou en je passagiers, of
  ✔ Een andere vervoersmogelijkheid.

  De kosten van de hulpverlening zijn voor ŠKODA. Zelf betaal je slechts de reparatiekosten.