Bedrijfswagens
Home Zijm bundelt krachten…
 • Geen producten in je winkelmand.

Image

Zijm bundelt krachten met Vallei Auto Groep en Volkswagen Pon Financial Services

Op 1 november jl. is officieel de handtekening gezet onder twee belangrijke overnames. Onze activiteiten als dealer zijn overgenomen door Vallei Auto Groep. Onze lease activiteiten (voorheen Zijm Lease B.V.) en die van Vallei Autolease zijn overgenomen door Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS). We gaan door met een strategische samenwerking met VWPFS onder het label Vallei Autolease. Samen zijn we u nog beter van dienst met persoonlijke mobiliteitsoplossingen, in een groter werkgebied.

Eén van de redenen van de overname is het pensioen van Paul en Arjan Zijm. Bert de Kroon is met ingang van 1 november Algemeen Directeur van Vallei Auto Groep en Zijm.

  Wat betekent dit voor u?

  Met onze vernieuwde organisatie zijn we klaar voor de toekomst en alles wat daarin voor u belangrijk is op mobiliteitsgebied. Ook als dat snel verandert. Vanuit 11 vestigingen in de Gelderse Vallei en stadsregio Arnhem-Nijmegen werken we samen aan vertrouwde én vernieuwende mobiliteitsproducten en -diensten.

  Wat niet verandert, is de persoonlijke aandacht die u van ons gewend bent en onze drive om u als klant op nummer één te zetten. Al het personeel blijft werkzaam en uw vertrouwde contactpersonen blijven daarom voor u dichtbij en bereikbaar. Wij hebben een lijst met veel gestelde vragen opgesteld. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Algemene vragen

  Vanaf 1 november zullen Zijm en Zenna verder gaan als handelsnaam van Vallei Auto Groep B.V.. Zijm Lease zal verder gaan onder het label Vallei Autolease en de contracten worden ondergebracht bij VWPFS.

  Ja, onze sales én service vestigingen blijven bestaan en geopend. Contact opnemen? Hier vindt u een overzicht.

  Ja, ook in Veenendaal, Ede of Wageningen gebruik maken van de diensten van Vallei Auto Groep. Zie Valleiautogroep.nl voor meer informatie of het plannen van een afspraak.

  Zijm biedt verschillende diensten aan. Zo hebben wij een eigen kapsalon en is bijvoorbeeld Zijm Bike ook onderdeel van Zijm B.V. Ook deze afdelingen (en collega’s) blijven en zullen per 1 november onderdeel zijn van Vallei Auto Groep. De dienstverlening en naam blijven ongewijzigd: Zijm!

  Heeft u na 1 november een factuur van ons ontvangen en betaald? Dan doet u dat aan Vallei Auto Groep B.V. Dat staat ook vermeld op de factuur en ook op uw bankafschrift. Niet schrikken dus, het klopt! Wij hebben per 1 november een nieuw rekeningnummer: NL31VOWA 0477750400 t.n.v. Vallei Auto Groep B.V.

  Cadeaubonnen en kortingscodes blijven geldig onder de voorwaarden die vermeld staan op de kaart en/of vernoemt in de mail. Voorbeelden zijn de kappers cadeaubon of een kortingscode voor onze webshop.

  Gemaakte afspraken blijven gelden. Let u wel op de naamsvermelding op de factuur? Deze mag worden aangepast naar Vallei Auto Groep. De factuur zal in vervolg worden betaalt vanaf een andere rekening. Heeft u vragen? Mail dan met facturen@zijm.nl.

  Ja, u blijft een nieuwsbrief ontvangen vanuit Zijm!

  Vragen over service & onderhoud

  Natuurlijk, onze service blijft zoals u van ons gewend bent. Wel is het handig om van te voren een afspraak in te plannen. Dit kan gemakkelijk en snel via onze online planner. Liever telefonisch een afspraak inplannen? Neem dan contact op met de vestiging naar keuze.

  Geplande afspraken blijven staan en gaan gewoon door. Tot snel! – Heeft u vragen over uw service-afspraak? Mail dan met klantenservice@zijm.nl of neem contact op met de betreffende vestiging.

  De garantie van uw auto, maar ook van het onderhoud en de reparatie blijven gelden zoals afgesproken. De garantie wordt niet gekort of verlengd.

  Vragen over sales

  Ja. Voor zowel sales als service en onderhoud geldt: er veranderd niks voor u als klant. Ook niet als u nog geen klant bij ons bent en graag wilt langskomen voor bijvoorbeeld een adviesgesprek. U kunt ons online bereiken of telefonisch.

  Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan eens onze online showroom.

  Ja, de ontvangen offerte blijft geldig onder de huidige voorwaarden. Een offerte is wel maar 14 dagen geldig – verloopt die termijn? Informeer dan even bij uw verkoopadviseur naar de gevolgen.

  Afleveringen van reeds verkochte auto’s vinden gewoon doorgang. Heeft u vragen over de levering, neem dan contact op met uw verkoopadviseur.

  Zijm Lease

  Zijm Lease is overgenomen voor VWPFS. De contracten en voorwaarden zijn ook overgenomen en blijven ongewijzigd. Wel zullen er administratieve wijzigingen zijn. Hierover wordt u persoonlijk geïnformeerd in de komende weken.

  Uw contactpersonen blijven ongewijzigd. U kunt Zijm Lease of uw verkoopadviseur gewoon bereiken zoals u gewend was. Een werkplaatsafspraak maakt u ook gewoon bij Zijm. U kunt ook kiezen voor Vallei Auto Groep in Veenendaal, Ede of Wageningen.

  Zijm Bike

  Niets! Zijm Bike zal per 1 november ook onderdeel zijn van Vallei Auto Groep en de dienstverlening zal doorgang vinden. Benieuwd naar ons aanbod? Onze (elektrische) fietsen zijn online te bekijken en shoppen.

  U hoeft geen afspraak in te plannen om onze showroom te bezoeken. U vindt ons in de showroom in Arnhem Zuid.

  Een reparatie of benodigd onderhoud plant u gemakkelijk in via onze online planner. Liever telefonisch? Dat kan ook via 026 3200769.

  Zijm Kappers

  Zeker! De kapsters blijven u voorzien van de mooiste kapsels. Zij blijven gevestigd op onze vestiging in Arnhem Zuid.

  Een afspraak maken kan telefonisch via 026 3200780 of via het online contactformulier.

  Image

  Zijm Online sales

  Verkoop van

  Audi·SEAT·ŠKODA·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

  Image

  Zijm Online

  Verkoop van

  Audi·SEAT·ŠKODA·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

  Image

  Zijm Bike Arnhem-zuid

  Marga Klompélaan 26, 6836 BH Arnhem

   Image

   Zijm autoverhuur Nijmegen

   Nieuwe Dukenburgseweg 13, 6534AD Nijmegen

   Image

   Zijm Arnhem (ŠKODA)

   Papenkamp 19, 6836 BC Arnhem

   Verkoop van

   ŠKODA

   Werkplaats voor

   ŠKODA

   Image

   Zenna Nijmegen

   Nieuwe Dukenburgseweg 13, 6534 AD Nijmegen

   Verkoop van

   Audi

   Werkplaats voor

   Audi

   Image

   Zenna Velp

   Florijnweg 35, 6883 JN Velp

   Verkoop van

   Audi

   Werkplaats voor

   Audi

   Image

   Zijm Nijmegen

   Nieuwe Dukenburgseweg 13, 6534AD Nijmegen

   Verkoop van

   Audi·ŠKODA·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

   Werkplaats voor

   Audi·ŠKODA·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

   Image

   Zijm Arnhem-Noord

   Merwedestraat 1, 6826 AB Arnhem

   Werkplaats voor

   SEAT·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

   Image

   Zijm Duiven

   Ratio 22, 6921RW Duiven

   Verkoop van

   SEAT·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

   Werkplaats voor

   SEAT·ŠKODA·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

   Image

   Zijm Huissen

   Nijverheidsstraat 1, 6851 EJ Huissen

   Werkplaats voor

   SEAT·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens

   Image

   Zijm Arnhem

   Marga Klompélaan 26, 6836 BH Arnhem

   Verkoop van

   Volkswagen

   Werkplaats voor

   SEAT·Volkswagen·Volkswagen Bedrijfswagens