0

Geen producten in je winkelmand.

Jeroen van der Haar

Senior Accountmanager Zijm Zakelijk

Contactgegevens
0646011744
jeroen.van.der.haar@zijm.nl
Werkzaam op
Ma, Di, Wo, Do, Vr

Mijn naam is Jeroen van der Haar en ben meer dan 30 jaar met veel plezier werkzaam in de automobielbranche. De afgelopen 10 jaar heb ik mij gespecialiseerd in de business tot business markt; fleetsales en leasing.

Daarnaast volg ik op de voet; het nieuwe autorijden. Al “Onze” merken zijn volop in ontwikkeling en de ene na de andere nieuwe elctrische auto komt op de markt. Daarnaast wordt volop geïnvesteerd in autonoom rijden en ook daar leveren wij de eerste technieken al enige tijd. Een interessante ontwikkeling, electrificatie. En voorlopig ook voor u als zakelijke rijder BPM vrij en fiscaal interessant.

Sinds juni 2018 werk ik voor Zijm Zakelijk en ben ik met collega’s verantwoordelijk voor de zakelijke markt in Nijmegen. De producten zijn mij niet onbekend, daar heb ik de afgelopen jaren al met veel plezier elders mee gewerkt. We hebben mooie merken, van een stadsauto of een sportauto tot een grote bedrijfsauto, voor elk wat wils.

Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden om van A naar B te komen. De auto blijft daar een groot onderdeel van. Als bedrijf moet u keuzes maken hoe u het wagenpark voor uw medewerkers wilt inrichten; kopen, leasen, huren, wel of geen elektrische auto’s of een mobiliteitsbudget.

Ik adviseer u graag op basis van uw wensen. Omdat wij alle producten en productspecialisten in eigen huis hebben, kunnen wij u geheel ontzorgen. Of het nu gaat om een tijdelijke oplossing, het kopen of leasen van een auto of een onderhoudscontract voor uw gehele wagenpark. Ik ben uw aanspreekpunt voor Zijm Nijmegen; Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Bedrijfsauto’s en Zijm Lease.

Mijn collega’s en ik helpen u graag met de juiste keuzes te maken. Zullen we binnenkort eens kennis maken? Bij u of bij ons?

Ontmoet meer van onze mensen