Bedrijfswagens
Home Volkswagen mobiliteitsgarantie
  • Geen producten in je winkelmand.

volkswagen mobiliteitsgarantie

Volkswagen mobiliteitsgarantie

Het is enorm vervelend als u met pech vast staat. Daarom willen we u zo snel mogelijk op weg helpen, waar u ook bent in Nederland of Europa. We spreken van pech als er een rood waarschuwingslampje brandt op uw dashboard of als u met de auto, als gevolg van een defect, niet meer zelfstandig de dichtstbijzijnde Volkswagen dealer kunt bereiken.

Volkswagen mobiliteitsgarantie: één telefoonnummer

U hoeft maar één telefoonnummer te noteren om gebruik te maken van uw garantie op mobiliteit. Het Volkswagen Servicenummer: +31 (0)800 555 7000. De dichtstbijzijnde Volkswagen-dealer of een andere professionele hulpverlener komt naar u toe. Deze repareert uw auto direct of zoekt, als reparatie binnen 3 uur niet mogelijk is, samen met u de beste oplossing. Alternatief vervoer, vervangende auto (max. 3 dagen) of een hotelovernachting (voor u en uw passagiers). De kosten? Die zijn voor rekening van Volkswagen.

Wie al het reguliere onderhoud en reparaties op tijd door de Volkswagen-dealer laat uitvoeren, is een heel Volkswagen-leven lang verzekerd van mobiliteitsgarantie. Als u ergens anders onderhoud aan uw auto heeft laten plegen, betekent dit niet dat u uw Volkswagen mobiliteitsgarantie kwijt bent. Na een grote beurt bij uw Volkswagen-dealer Zijm heeft u gewoon weer het recht op de mobiliteitsgarantie. Lees hier meer over de mobiliteitsgarantie in het algemeen en lees wat wel en wat niet onder de mobiliteitsservice valt.

Wat is de mobiliteitsgarantie?