0

Geen producten in je winkelmand.

Werken bij Zijm B.V.

Zijm B.V. is een familiebedrijf dat meer dan een halve eeuw bestaat. Nog altijd wordt het bedrijf geleid door de familie en merk je op de werkvloer ook de vlakke organisatie en ontspannen manier van omgaan met elkaar. Zijm heeft altijd het beleid gehad duurzaam om te gaan met personeel. Dat betekent van jongs af aan opleiden en het behouden van een gezonde werkgever/werknemer relatie. Vanwege de continuïteit van het bedrijf en dit duurzame beleid is het geen uitzondering dat personeel langer dan 5, 10 of zelfs 25 jaar voor Zijm B.V. werkt.

Ervaren verkoopadviseur Volkswagen

Voor onze Volkswagen vestiging in Arnhem zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven verkoopadviseur.

Functie omschrijving:

In deze functie draag je zorg voor een correcte en professionele ontvangst van onze klanten. Je hebt een pro-actieve werkhouding, onderhoudt het relatienetwerk en bouwt deze verder uit. Je bent representatief en in staat om op alle niveaus te communiceren. Door jouw inzet en enthousiasme voor onze producten ben je in staat je klanten aan ons bedrijf te binden. Je initieert zelfstandig voorstellen m.b.t het optimaliseren van de kwaliteit en de continuïteit. Je bent op de hoogte van de actuele modelspecificaties, prijzen, levertijden en de ontwikkelingen in de markt. En, je komt altijd je afspraken na.

Functie eisen:

 • Afgeronde IVA opleiding of gelijkwaardige commerciële opleiding
 • Zelfstandige verkoopadviseur in hart en nieren met minimaal een paar jaar werkervaring
 • Commercieel ingesteld, ziet en benut kansen in de markt
 • Goede uitdrukkingsvaardigheden zowel mondeling als schriftelijk
 • Je bent gewend om met targets te werken en doet er alles aan om over te scoren
 • Je hebt affiniteit met nieuwe hulpmiddels waarmee je bijvoorbeeld leads beheert, persoonlijke videoboodschappen verzendt of auto’s samenstelt in de showroom op groot scherm samen met je klant
 • Woonachtig in de omgeving groot Nijmegen/Arnhem
 • Pro-actieve werkhouding ten aanzien van marktbewerking
 • Energieke en extraverte persoonlijkheid die zich in wil zetten bij lokale activiteiten en businessclubs
 • Klant en service gerichte werkinstelling

Algemene informatie:

We bieden jou een uitdagende baan in de dynamische automotive. Natuurlijk bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden met een salaris dat deels vast is en deels bestaat uit een variabel component. Als visitekaartje van Volkswagen vinden wij het belangrijk dat je in één van onze producten rijdt dus een demonstratie auto hoort bij de secundaire voorwaarden. Daarnaast krijg je de nieuwste Microsoft Surface tot je beschikking om dynamisch te kunnen werken in onze hightech showroom.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail je CV met foto en motivatie dan naar:

a.smits@hegeman-groep.nl of naar vacature@zijm.nl

Junior verkoopadviseur

Functieomschrijving

Bij Zijm B.V. zijn we op zoek naar een enthousiaste en professionele verkoopadviseur. We zoeken iemand met affiniteit voor onze dynamische en sportievee merken, die graag nieuwe auto’s verkoopt. In onze prachtige werkomgeving in Arnhem of Nijmegen, in bijvoorbeeld onze nieuwe SEAT showroom, state of the art stand alone Audi vestiging of multibrand vestiging Nijmegen, zoeken wij iemand die binnen Zijm B.V. wil groeien. Zijm is een groeiend bedrijf met compleet vernieuwde showrooms en verschillende social media tools om je te ondersteunen. Ook met Zijm Lease, heb je bij onze eigen interne Lease maatschappij, extra kansen om je klantenportfolio goed te doen groeien. Wij zoeken iemand die open staat voor nieuwe technieken en middelen om onze klanten nog beter van dienst te zijn zoals gebruik van Videoboodschappen, online chatten of whatsappen en andere vernieuwende media. Tevens zoeken we dezelfde passie, gedrevenheid en kwaliteit, die Zijm B.V. uitstraalt – als sportief, kwaliteitsmerk met veel ambitie om te groeien. Je zult indien nodig ook het merk-trainingsprogramma volgen zodat je gecertificeerd wordt en blijft om alle nieuwe modellen te verkopen. Uiteraard vragen we ook dat je affiniteit hebt met gebruikte wagens die we verkopen uit onze dealer occasion voorraad. Heb jij het in je om verder te groeien bij Zijm B.V.? Solliciteer dan nu!

Eigenschappen voor deze functie

  • Ervaring als verkoopadviseur is niet noodzakelijk
  • Je beschikt over commerciële capaciteiten
  • Je hebt geen schroom voor nieuwe media zoals persoonlijke videoboodschappen
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je kunt goed plannen en accuraat werken
  • Je bent woonachtig in de regio en bent fulltime beschikbaar
  • Je bent representatief voor zowel onze merken als Zijm B.V.
  • Je kunt bedrijfsbelangen en klantbelangen goed afwegen en hierin een gezonde balans vinden
  • Je legt de focus op de verkoop van nieuwe auto’s en bijkomstig (jong) gebruikte auto’s.
  • Je functioneert goed in teamverband, legt contacten en bouwt relaties met andere afdelingen op

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie ontvang je een salaris dat bestaat uit een vaste component en een variabele component. Je krijgt daarnaast alle nieuwste middelen ter beschikking zoals de Zijm Videotool en een Microsoft Surface om klanten optimaal, flexibel en volgens de laatste normen van dienst te zijn.

Contact

Voor meer informatie kun je contact op nemen via e-mail of stuur direct je curriculum vitae voorzien van motivatie naar vacature@zijm.nl.

Een open-sollicitatie mag ook!

Wij staan altijd open voor sollicitaties. Een motivatie en CV kun je zenden aan vacature@zijm.nl.

Eerste automonteur bij Zijm

Ben jij een 1e automonteur en opzoek naar een mooie nieuwe uitdaging? Bij de grootste dealer van Arnhem zijn we op zoek naar versterking van ons monteurs-team. Zijm is van oudsher een familiebedrijf en die sfeer merk je op de werkvloer. Ondanks de grootte en professionaliteit heerst er een gemoedelijke sfeer.

Als officieel Volkswagendealer heb je bij ons te maken met hoge eisen maar ook goede begeleiding en trainingen voor de nieuwste technieken.
Binnen een groep enthousiaste monteurs ben jij verantwoordelijk voor de grote klussen. Als eerste automonteur verwachten we dat je onderhoud en reparaties uitvoert. Natuurlijk zal er hier en daar ook een bandenwissel plaats moeten vinden maar in de regel zorg jij dat de grotere en lastigere klussen worden geklaard. Een leuke combinatie van grotere klussen en regulier onderhoud zorgt voor een diverse baan met veel verantwoordelijkheid binnen een vooruitstrevende organisatie, wie wil dat nou niet?

Functie Eisen

 • Je beschikt enige ervaring als monteur (bij voorkeur als eerste monteur van één van onze merken).
 • Je beschikt over doorzettingsvermogen en geduld
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent woonachtig in de regio Arnhem en bent fulltime beschikbaar
 • Je bent 1e automonteur en APK-keurmeester
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie ontvang je een marktconform salaris.

Contact

Voor meer informatie kun je contact op nemen via e-mail dus stuur direct je curriculum vitae voorzien van motivatie naar vacature@zijm.nl.

Gevorderde en aansturende Service Adviseur (M/V)

Bij Zijm zijn we op zoek naar iemand die van gezonde hectiek houdt. Voor onze backoffice zoeken wij iemand die het aangenomen werk verdeeld over de monteurs, de klant op de hoogte houdt van de vorderingen en de rekeningen opmaakt.

Op één van onze vestigingen in en rondom Arnhem hebben wij versterking nodig. Binnen een dynamisch team zorg je dat de aangenomen werkzaamheden worden overgedragen aan de monteurs. Je stuurt het monteursteam aan en zorgt voor een slimme dagverdeling. Aan het einde van de dag moeten alle klussen geklaard zijn naar tevredenheid van onze klanten, dat is jouw verantwoordelijkheid.

Functie Eisen

 • Je bent communicatief zeer vaardig
 • Je hebt affiniteit met (auto)techniek en behoorlijk technisch inzicht.
 • Je beschikt over commerciële capaciteiten
 • Je ben bekend met aansturing van een team.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met piekmomenten.
 • Je kunt goed plannen en accuraat werken
 • Je bent woonachtig in de regio en bent fulltime beschikbaar
 • Representatief voor zowel Zijm als Volkswagen.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie ontvang je een marktconform salaris.

Contact

Voor meer informatie kun je contact op nemen via e-mail of stuur direct je curriculum vitae voorzien van motivatie naar vacature@zijm.nl

Medewerker Euromobil (verhuur)

Functieomschrijving

Bij Zijm in Nijmegen (Hegeman-vestiging) zoeken we een medewerker Euromobil die onze vloot huurauto’s aan klanten uitgeeft, inneemt maar ook klaarmaakt voor uitgifte.

In een klein team van enthousiaste collega’s zul je onze verhuur auto’s beheren. Het gaat dan om de auto’s die dagelijks worden meegegeven waarbij we voorkeur hebben voor iemand die dat op donderdag, vrijdag en zaterdag komt doen. In overleg kunnen we ook invulling geven aan dinsdag en woensdag zodat we op een full-time dienstverband komen. Dit is optioneel.

Je zorgt dat de huurofferte wordt doorgenomen en dat de klant alle vragen bij je kwijt kan. Je bent daarom communicatief vaardig en secuur, het gaat immers wel om contracten met klanten.

Ook zorg je ervoor dat de auto er netjes bij staat wat betekent dat je naloopt of alle benodigdheden aan boord zijn (bandenreparatieset, ijskrabber e.d.) en dat je de auto’s wast en van binnen reinigt indien dat nodig is. We hebben een eigen wasplaats met alle benodigde faciliteiten. Het is handig wanneer je in het bezit bent van een rijbewijs zodat je auto’s van en naar de wasplaats kunt rijden.

Eigenschappen voor deze functie

 • Gedreven, enthousiast en energiek.
 • Klantvriendelijk, zakelijk en representatief.
 • Communicatief zeer vaardig en secuur.
 • Handen uit de mouwen en niet bang voor een spatje.
 • In het bezit van een Rijbewijs B is een pré.
 • Je bent woonachtig in de regio en voor de zaterdagen beschikbaar.

Contact

Voor meer informatie kun je contact op nemen via e-mail of stuur direct je curriculum vitae voorzien van motivatie naar vacature@zijm.nl.

 

Beginnend Service Adviseur (M/V)

Bij Zijm zijn we op zoek naar iemand die van gezonde hectiek houdt. Voor onze frontdesk zoeken wij iemand die klanten als eerste te woord staat, de telefoon aanneemt en de klantopdracht vertaalt naar concrete opdrachten voor onze monteurs.

Op één van onze vestigingen in en rondom Arnhem hebben wij versterking nodig. Binnen een dynamisch team van ervaren collega’s zorg je dat het eerste aanspreekpunt bent voor onze klanten. Je staat ’s ochtends vooraan om de eerste klanten te woord te staan en hun sleutels aan te nemen. Tegelijkertijd zorg je dat de telefoon wordt opgenomen en dat je collega’s goed geïnformeerd over de aangeleverde klussen.

Functie Eisen

 • Je bent communicatief zeer vaardig
 • Je hebt affiniteit met (auto)techniek en enig technisch inzicht.
 • Je beschikt over commerciële capaciteiten
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met piekmomenten.
 • Je kunt goed plannen en accuraat werken
 • Je bent woonachtig in de regio en bent fulltime beschikbaar
 • Representatief voor zowel Zijm als Volkswagen.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie ontvang je een marktconform salaris.

Contact

Voor meer informatie kun je contact op nemen via e-mail of stuur direct je curriculum vitae voorzien van motivatie naar vacature@zijm.nl.

 

Aflevermonteur Arnhem – 40-uur

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aflever-klaar-maken van voornamelijke nieuwe auto’s. Dit houdt in dat je onderhoudswerkzaamheden verricht en accessoires in- en uitbouwt. Affiniteit met de huidige multimedia systemen is wenselijk want je zult te maken krijgen met de nieuwste navigatiesystemen, voertuigvolgsystemen en andere apps die gekoppeld worden met het voertuig. Je zult op ons dedicated PDI (afleverklaarmaakcentrum) in teamverband zorgen dat de eerste ontmoeten van onze klanten hun nieuwe auto én ons bedrijf vlekkeloos verloopt. Het is daarom van belang dat het voertuig functioneert zoals onze klanten mogen verwachten én dat hij er spik en span bij staat!

Functie-eisen

 • Diploma Autotechnicus
 • Enkele jaren ervaring in soortgelijke functie is een pré
 • Collegiaal, enthousiast, flexibel, stressbestendig;
 • Rijbewijs B.

Hoofdtaken

 • Inbouw van accessoires
 • Uitvoeren van “0-inspectie”
 • Technische check voordat de auto de werkplaats verlaat

Voor meer informatie kun je contact op nemen via e-mail of stuur direct je curriculum vitae voorzien van motivatie naar vacature@zijm.nl.

Heeft u een vraag?

Niek van den Hoven

026-3200718

Werkzaam op: Ma, Wo, Do, Vr, Za

Bekijk onze voorraad

Momenteel hebben we bij Zijm 372 auto’s op voorraad kom eens langs voor een proefrit!

Direct contact

Zijm Arnhem-Zuid

 • Marga Klompélaan 26
 • (026) 32 00 700
 • 6836 BH Arnhem
 • info@zijm.nl