Bedrijfswagens
Home Zijm Zakelijk – Slimme mobiliteitsoplossingen voor uw wagenpark
  • Geen producten in je winkelmand.

Zakelijke mobiliteit

Mobiliteit wordt steeds belangrijker binnen de autobranche. Een ondernemer is namelijk niet meer op zoek naar enkel een rits auto’s. Nee, een slimme ondernemer zoekt naar de beste mobiliteitsoplossing. Anno nu is mobiliteit meer dan met een auto van A naar B rijden. Wij denken hier graag over mee en geven u slimme oplossingen voor uw wagenpark. Zo maakt u uw zakelijke mobiliteit niet alleen efficiënter, maar ook flexibeler en duurzamer.

Ons Business Center: vol met experts op het gebied van mobiliteit

Om tot slimme oplossingen te komen voor uw wagenpark, hebben we ons Business Center opgericht. Het Business Center bestaat uit zakelijk experts die alles weten van zakelijke mobiliteit. Wij beantwoorden al uw mobiliteitsvraagstukken over financiering, leasing, fiscaliteit en duurzaamheid. Zijm Zakelijk biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op uw mobiliteitswensen. Of u nu een auto, bedrijfswagen of een fiets wilt kopen of leasen, of wanneer u liever kiest voor een mobiliteitspas of een flexibele mobiliteitsoplossing. En of het nu gaat om een gebruikte of nieuwe auto, of voor een korte of lange termijn. Wij bieden altijd een oplossing (op maat) die bij uw bedrijf past.

 

Maak kennis met onze zakelijke experts

Vanuit ons Business Center geven we graag persoonlijk advies. En die krijgt u - van onze zakelijke experts. Zij zorgen voor een passende mobiliteitsoplossing voor uw onderneming.


Ons aanbod:

Ons Business Center biedt een groot scala aan diensten. Wij kunnen u van A tot Z voorzien omtrent mobiliteit.

 

Heeft u vragen over uw zakelijke mobiliteit?

Waarom kiezen voor Zijm?

Meedenken met onze klanten over de best passende oplossing is één van onze sterke punten en het leveren van maatwerk blijkt telkens weer het antwoord. We denken bijvoorbeeld graag mee over het wagenparkbeheer en bieden hiervoor slimme oplossingen die deze taak veel inzichtelijker maken. Of neem de bijtelling. De Nederlandse wetgeving verandert op dit gebied continu, maar wij zorgen ervoor dat onze kennis altijd up-to-date is zodat we onze klanten hier zo goed mogelijk over kunnen adviseren. Voor zakelijke klanten zijn het advies en de service die wij bieden enorm van toegevoegde waarde.

Het draait ons uiteraard om auto’s, maar nog meer om de mensen die erin rijden. De klant staat bij ons centraal. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Zeker óók met onze zakelijke klanten. Persoonlijke aandacht voor u als (zakelijke) klant vinden we belangrijk. Daarom hebben wij het Business Center opgericht, zodat u één aanspreekpunt heeft binnen onze organisatie.