Bedrijfswagens
Home COVID-19-maatregelen
  • Geen producten in je winkelmand.

Basis maatregelen die gelden bij bezoek

  • Draag een mondkapje
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst
  • Kom zo veel mogelijk alleen
  • Neem (uiteraard) de 1,5 meter afstand in acht
  • Heeft u klachten? Dan verzoeken wij u om niet onze showroom te bezoeken. Onze medewerkers kunnen u online van dienst zijn

Kortom, u bent nog steeds van harte welkom bij Zijm! Uiteraard nemen onze medewerkers de nodige maatregelen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen.

COVID-19 update.

Aangepaste maatregelen

Wist je dat...

Wij onze occasions volledig online verkopen? Vind jouw nieuwe occasion online en laat hem thuis bezorgen. Flexibel. Zijm.

Veelgestelde vragen

Ja, het is weer mogelijk om onze showrooms en werkplaatsen te bezoeken. Alle vestigingen nemen de voorzorgsmaatregelen in acht om de veiligheid en gezondheid van iedereen te waarborgen. Liever online contact? Bekijk de contactmogelijkheden hier.

Vragen over service & onderhoud

Ja, onze werkplaatsen zijn geopend. Wel vragen wij je om van te voren een afspraak te maken. Een afspraak maak je eenvoudig via onze werkplaatsplanner.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat je misschien aarzelt om ons te bezoeken. Weet dat wij alle geadviseerde voorzorgsmaatregelen hebben getroffen om jouw en onze gezondheid te beschermen.

Onze gehele organisatie volgt de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met jou tenminste 1,5 meter afstand bewaren. In alle vestigingen is extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. In de werkplaats werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen. Alle medewerkers met klachten blijven thuis. Als je zelf gezondheidsklachten hebt willen we je vragen om het bezoek uit te stellen en plannen we graag een nieuwe afspraak.

Ja, alle gemaakte werkplaatsafspraken gaan gewoon door. Mocht dat veranderen zullen wij telefonisch contact opnemen.
Ja, je kunt geheel kosteloos een werkplaatsafspraak afzeggen of verplaatsen. Neem hiervoor telefonisch contact op met de vestiging waar de afspraak is gepland.
Ja, de verplichting om op tijd een APK uit te voeren blijft. Tijdens een APK wordt de technische staat van een auto gecontroleerd waardoor de voertuigveiligheid op de Nederlandse wegen blijft gewaarborgd. Als je geen APK laat uitvoeren, dan kan je een boete krijgen. Kun je niet langskomen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Direct een APK afspraak inplannen? Dan doe je hier.
Zijm volgt de richtlijnen van het RIVM. Jouw auto wordt altijd met de grootste zorg behandeld. Onze monteurs dragen handschoenen. Daarnaast gebruiken we stoelhoezen, stuurhoezen en dekken we de versnellingspook af.
Jazeker, auto’s die worden gebruikt voor vervangend vervoer worden grondig gereinigd voorafgaand aan de inzet. Er wordt extra schoongemaakt met veel aandacht voor onderdelen die veelvuldig worden aangeraakt.

Onze Pechhulp volgt de richtlijnen van het RIVM. Zo proberen we het fysieke contact te minimaliseren en tegelijkertijd om jou mobiel te houden. Hoe dit eruit ziet, zal van geval tot geval verschillen. Wellicht ervaar je tijdelijk andere service dan je van ons gewend bent, maar wij willen geen enkel risico nemen voor jouw en onze eigen veiligheid en gezondheid. Wij hopen op je begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Als je ten gevolge van de huidige situatie (COVID-19) niet op tijd jouw onderhoud kunt uitvoeren, (zonder dat sprake is van onzorgvuldigheid/opzettelijkheid) behoud je het recht op mobiliteitsservice. We vragen je wel om zo snel mogelijk het onderhoud alsnog uit te voeren.

Vragen over sales

Ja, onze showrooms zijn weer geopend en zonder afspraak te bezoeken. Liever online contact? Bekijk onze contactmogelijkheden hier.

Onze verkoopadviseurs zijn online, telefonisch en per mail bereikbaar. Ook zijn wij op afspraak geopend om de lopende offerte door te nemen. Alle contactmogelijkheden vind je hier.

Afleveringen van reeds verkochte auto’s vinden aangepast doorgang. De verkoopadviseur neemt zo snel mogelijk persoonlijk contact op.

Onze showrooms zijn weer zonder afspraak te bezoeken. Zeker weten dat de verkoopadviseur tijd voor je heeft? Plan dan een afspraak in. Ook staan wij telefonisch en online volledig voor je klaar. Alle contactmogelijkheden vind je hier.

Maak direct je werkplaatsafspraak online