Bedrijfswagens
Home COVID-19-maatregelen

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Werkplaatsen blijven open, COVID-19 update.

Aangepaste maatregelen

Laatste update op: 12 januari 2020

N.a.v. de landelijke aangepaste maatregelen omtrent COVID-19 hebben ook wij aanpassingen gedaan in ons beleid. Hieronder alle informatie beginnende met een opsomming in de basis.

 • Onze werkplaatsen blijven geopend. Een werkplaats-afspraak maken kan hier online >>
 • Schadeherstel, verhuur en Zijm Lease blijven geopend.
 • Zijm Kappers is gesloten t/m 19 januari.
 • Afdeling verkoop is online, telefonisch en per mail gewoon bereikbaar.
 • Afleveringen van reeds verkochte auto’s vinden aangepast doorgang. U wordt persoonlijk geïnformeerd.
 • Er is geen koopavond.

Een e-mail ontvangen zodra we meer nieuws hebben?

Inschrijven nieuwsbrief

Wist je dat...

Wij onze occasions volledig online verkopen? Vind jouw nieuwe occasion online en laat hem thuis bezorgen. Flexibel. Zijm.

Onze dienstverlening gaat online door…

Bekijk onze voorraad eenvoudig online:

Voorraad occasions Voorraad nieuwe auto’s

Veelgestelde vragen

Wij zijn bereikbaar en staan graag (online) voor je klaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar ook online. Bekijk alle contactmogelijkheden hier.

Onze deuren zijn geopend, zowel fysiek als online. Let wel op:

– Onze werkplaatsen zijn geopend
– Afdeling verkoop is o.a. online, telefonisch en per mail bereikbaar. Bekijk hier de contact mogelijkheden.
– De kapsalon is gesloten
– Er is geen koopavond

Wil je een e-mail ontvangen zodra wij meer nieuws hebben? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Vragen over service & onderhoud

Ja, onze werkplaatsen zijn geopend. Wel vragen wij je om van te voren een afspraak te maken. Een afspraak maak je eenvoudig via onze werkplaatsplanner.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat je misschien aarzelt om ons te bezoeken. Weet dat wij alle geadviseerde voorzorgsmaatregelen hebben getroffen om jouw en onze gezondheid te beschermen.

Onze gehele organisatie volgt de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met jou tenminste 1,5 meter afstand bewaren. In alle vestigingen is extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. In de werkplaats werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen. Alle medewerkers met klachten blijven thuis. Als je zelf gezondheidsklachten hebt willen we je vragen om het bezoek uit te stellen en plannen we graag een nieuwe afspraak.

Ja, alle gemaakte werkplaatsafspraken gaan gewoon door. Mocht dat veranderen zullen wij telefonisch contact opnemen.
Ja, je kunt geheel kosteloos een werkplaatsafspraak afzeggen of verplaatsen. Neem hiervoor telefonisch contact op met de vestiging waar de afspraak is gepland.
Ja, dat kan. Je plant een wissel eenvoudig in via onze online werkplaatsplanner
Ja, de verplichting om op tijd een APK uit te voeren blijft. Tijdens een APK wordt de technische staat van een auto gecontroleerd waardoor de voertuigveiligheid op de Nederlandse wegen blijft gewaarborgd. Als je geen APK laat uitvoeren, dan kan je een boete krijgen. Kun je niet langskomen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Direct een APK afspraak inplannen? Dan doe je hier.
Zijm volgt de richtlijnen van het RIVM. Jouw auto wordt altijd met de grootste zorg behandeld. Onze monteurs dragen handschoenen. Daarnaast gebruiken we stoelhoezen, stuurhoezen en dekken we de versnellingspook af.
Jazeker, auto’s die worden gebruikt voor vervangend vervoer worden grondig gereinigd voorafgaand aan de inzet. Er wordt extra schoongemaakt met veel aandacht voor onderdelen die veelvuldig worden aangeraakt.

Onze Pechhulp volgt de richtlijnen van het RIVM. Zo proberen we het fysieke contact te minimaliseren en tegelijkertijd om jou mobiel te houden. Hoe dit eruit ziet, zal van geval tot geval verschillen. Wellicht ervaar je tijdelijk andere service dan je van ons gewend bent, maar wij willen geen enkel risico nemen voor jouw en onze eigen veiligheid en gezondheid. Wij hopen op je begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Als je ten gevolge van de huidige situatie (COVID-19) niet op tijd jouw onderhoud kunt uitvoeren, (zonder dat sprake is van onzorgvuldigheid/opzettelijkheid) behoud je het recht op mobiliteitsservice. We vragen je wel om zo snel mogelijk het onderhoud alsnog uit te voeren.

Vragen over sales

Ja, onze verkoopadviseurs zijn online, telefonisch en per mail bereikbaar. Alle contactmogelijkheden vind je hier.

Onze verkoopadviseurs zijn online, telefonisch en per mail bereikbaar. Alle contactmogelijkheden vind je hier.

Afleveringen van reeds verkochte auto’s vinden aangepast doorgang. De verkoopadviseur neemt zo snel mogelijk persoonlijk contact op.

Onze verkoopadviseurs zijn online, telefonisch en per mail bereikbaar. Alle contactmogelijkheden vind je hier.

Basis maatregelen die gelden bij bezoek

 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst
 • Kom zo veel mogelijk alleen
 • Neem (uiteraard) de 1,5 meter afstand in acht
 • Heeft u klachten? Dan verzoeken wij u om niet onze showroom te bezoeken. Onze medewerkers kunnen u online van dienst zijn

Kortom, u bent nog steeds van harte welkom bij Zijm! Uiteraard nemen onze medewerkers de nodige maatregelen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen.

Maak direct je werkplaatsafspraak online