Bedrijfswagens
Home Kapper

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Zijm kappers

Wij mogen weer open! Vanaf 3 maart 2021 staan wij weer voor jou klaar om jouw haar weer mooi in model te brengen. Neem telefonisch contact met ons op of plan online jouw afspraak in.

  Wij mogen weer open!

  Vanaf 3 maart 2021 mogen wij jullie weer ontvangen in onze kapsalon. Heb jij jouw afspraak al gepland?

  Let op! Je kunt niet meer reserveren via Internet Explorer

  Onze site ondersteunt Internet Explorer niet meer (wel andere browsers als chrome of firefox). Lukt het niet of kom je er niet uit? Neem dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak

  Heb je ook zo’n hekel aan wachten?

  Op onze vestiging in Arnhem-Zuid kun je – terwijl je auto wordt gerepareerd – worden geknipt door één van onze professionele kapsters. Natuurlijk ben je ook van harte welkom wanneer je auto niet in de werkplaats is aangeboden voor onderhoud of reparatie. Vanuit de filosofie dat de klant centraal staat heeft Zijm een kapsalon op de vestiging in Arnhem-Zuid geopend. Al sinds de opening in 1998 is de kapsalon een vaste waarde in Rijkerswoerd. Op de eerste verdieping is naast de kantoren van directie, garantie, marketing en verkoopadministratie ruimte vrijgemaakt voor Zijm Kappers. Iedereen is vrij om naar boven te lopen voor een kijkje achter de schermen. Ook is er vanaf de tweede verdieping zicht op de werkplaats. Daarmee wordt het gevoel van een open structuur en een eerlijke dienstverlening onderstreept.