Bedrijfswagens
Home Kapper

Wij helpen je graag verder!

+31263522760

Geen producten in je winkelmand.

Image

Zijm kappers

In verband met de COVID-19 maatregelen zijn wij gesloten tot en met 9 februari 2021. Wel is er de mogelijkheid om een 'zelf kleur kit' te bestellen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

  Hoe bestel ik een zelf kleur kit?

  • Bel ons voor het maken van een afspraak. Wij stellen jouw persoonlijke verfset samen. Wij zijn bereikbaar via 026 320 07 80
  • Je kunt jouw persoonlijke set ophalen op zaterdagen en woensdagen. Je krijgt van ons telefonisch een tijd door.
  • Wanneer je de set komt ophalen: kom alleen, draag een mondkapje en houd je aan de richtlijnen van het RIVM
  • Betaling is alleen mogelijk per pin

  Wij hopen je op deze manier toch een beetje de pijn te kunnen verzachten. Wij hopen jullie in goede gezondheid weer te mogen ontvangen vanaf 10 februari 2021!

  Bestel je zelf kleur kit!

  Neem telefonisch contact met ons op voor het doorgeven van je bestelling.

  Let op! Je kunt niet meer reserveren via Internet Explorer.

  Onze site ondersteunt Internet Explorer niet meer (wel andere browsers als chrome of firefox). Lukt het niet of kom je er niet uit? Neem dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak

  Heb je ook zo’n hekel aan wachten?

  Op onze vestiging in Arnhem-Zuid kun je – terwijl je auto wordt gerepareerd – worden geknipt door één van onze professionele kapsters. Natuurlijk ben je ook van harte welkom wanneer je auto niet in de werkplaats is aangeboden voor onderhoud of reparatie. Vanuit de filosofie dat de klant centraal staat heeft Zijm een kapsalon op de vestiging in Arnhem-Zuid geopend. Al sinds de opening in 1998 is de kapsalon een vaste waarde in Rijkerswoerd. Op de eerste verdieping is naast de kantoren van directie, garantie, marketing en verkoopadministratie ruimte vrijgemaakt voor Zijm Kappers. Iedereen is vrij om naar boven te lopen voor een kijkje achter de schermen. Ook is er vanaf de tweede verdieping zicht op de werkplaats. Daarmee wordt het gevoel van een open structuur en een eerlijke dienstverlening onderstreept.